Spreker: Rob Hulsen

Business Developer & Co-Founder Hulan

Biografie

Rob Hulsen is co-founder van serious game studio Hulan. Hulan is gespecialiseerd in gamification. Game technieken worden bij organisaties ingezet om meer impact te maken. Vanaf 2015 zijn er vooral op de focusgebieden sport, zorg en onderwijs veel verschillende toepassingen uitgerold. Zo heeft Hulan de Goplay Smart Ball en CityLegends ontwikkeld om mensen meer in beweging te krijgen. Ook ontwikkelde Hulan in het kader van het WK Volleybal 2022 recentelijk de game genaamd, Volley Runner.

Daarnaast is hij ook bestuurslid van de Nederlandse branchevereniging voor game studios de Dutch Games Association en investeerder in het Midgame Fund.

Titel presentatie: Gamification van sport en beweging

In deze kennissessie leer je van Rob Hulsen, co-founder van gamestudio Hulan, de do’s and dont’s van het gamificeren van sport en beweging. Waarom werkt gamification, welke theorieën zitten achter game-design en waarom is de combinatie met sport en bewegen zo goed? Aan de hand van praktische voorbeelden door Hulan ontwikkelde games en gamification-toepassingen wordt je vast en zeker geïnspireerd.

rob hulsen