Partners van Kennisevent esports, gaming en gamification

Onze partners

In 2020 ontstond het idee om een kennisevent op het gebied van esports, gaming en gamification (EGG) op te zetten bij Kenniscentrum Sport & Bewegen en de Gelderse Sport Federatie. Samen met diverse partners is dit idee uitgewerkt tot het eerste Kennisevent EGG voor de sport- en beweegprofessional.

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen (KCSB) maakt kennis over sport en bewegen uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Voor het thema esports, gaming en gamification werken we nauw samen met EGG-organisaties, onderzoeksinstellingen en de professionals en beleidsmakers uit het sport- en beweegwerkveld. Begin dit jaar introduceerden we het ebook Esports.

Contactpersoon:
Dion Bulkens
dion.bulkens@kenniscentrumsportenbewegen.nl

KenniscentrumSB-RGB.png

Gelderse Sport Federatie

Bij de Gelderse Sport Federatie (GSF) geloven dat je door fit en vitaal te zijn een gezonder en plezieriger leven leidt. Wij motiveren daarom zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen, zodat iedereen mee kan doen. Nieuwe ontwikkelingen zoals esports, gaming en gamification bieden hiervoor nieuwe kansen. Wij geloven dat EGG door haar aantrekkingskracht kan leiden tot meer beweging en een gezonde(re) leefstijl.

Contactpersoon:
Jurjen Engelsman
jurjen.engelsman@geldersesportfederatie.nl

GSF_Logo_RGB.png

EsportsX

EsportsX is een jaarlijks terugkerende conferentie voor esports en gaming in Ahoy. EsportsX is bedoelt voor de marketingmanager, beleidsmedewerker of manager. De afgelopen jaren waren sprekers van organisaties zoals Twitch, Ajax, Gemeente Rotterdam, Formule 1 en Walt Disney aanwezig! Vanuit haar expertise werkt EsportsX samen op marketing- en communicatiegebied met de projectgroep van Kennisevent EGG.

Tekengebied 1.png

Ondersteunende partners van Kennisevent EGG: