Partners van Kennisevent esports, gaming en gamification

Onze partners

In 2020 namen Kenniscentrum Sport & Bewegen en de Gelderse Sport Federatie het initiatief om een kennisevent over esports, gaming en gamification (EGG) op te zetten voor sport- en beweegprofessionals. Techonomy, de organisator van EsportsX, voegde zich als marketing- en communicatiespecialist bij het consortium. Op 12 oktober 2021 werd op Papendal de eerste editie van het Kennisevent EGG georganiseerd voor 285 professionals met 20+ sprekers. De tweede editie was een initiatief van Techonomy en, kennispartner, Kenniscentrum Sport & Bewegen dat op 4 oktober 2022 voor de eerste keer plaatsvond in Stadion Galgenwaard. Ook dit jaar nemen Kenniscentrum Sport & bewegen en Techonomy de organisatie van het EGG event weer op zich, dat plaatsvindt in Stadion Galgenwaard.

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis over sport en bewegen uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Voor het thema esports, gaming en gamification werken we nauw samen met EGG-organisaties, onderzoeksinstellingen en de professionals en beleidsmakers uit het sport- en beweegwerkveld. In 2022 introduceerden we het ebook Esports. Kenniscentrum Sport & Bewegen is als kennispartner verantwoordelijk voor het inhoudelijk programma en de algemene organisatie.

Contactpersoon:
Dion Bulkens
dion.bulkens@kenniscentrumsportenbewegen.nl

KenniscentrumSB-RGB.png

EsportsX

EsportsX is een jaarlijks terugkerende conferentie voor esports en gaming in Ahoy. EsportsX is bedoeld voor marketingmanagers, beleidsmedewerkers of commercieel managers. De afgelopen jaren waren sprekers van organisaties zoals Twitch, Ajax, McLaren Racing, McDonalds, Gemeente Rotterdam, 433, Formule 1 en Walt Disney aanwezig! Vanuit haar expertise werkt EsportsX samen op marketing- en communicatiegebied met de projectgroep van Kennisevent EGG.

Contactpersoon:
Robin Sweegers
robinsweegers@techonomy.nl

Tekengebied 1.png

Ondersteunende partners van Kennisevent EGG: