Partners van Kennisevent esports, gaming en gamification

Onze partners

In 2020 namen Kenniscentrum Sport & Bewegen en de Gelderse Sport Federatie het initiatief om een kennisevent over esports, gaming en gamification (EGG) op te zetten voor sport- en beweegprofessionals. Techonomy, de organisator van EsportsX, voegde zich als marketing- en communicatiespecialist zich bij het consortium. Op 12 oktober 2021 werd op Papendal de eerste editie van het Kennisevent EGG georganiseerd voor 285 professionals met 20+ sprekers. De tweede editie is een initiatief van Techonomy en, kennispartner, Kenniscentrum Sport & Bewegen. Gelderse Sport Federatie ondersteunt als founding partner ook de tweede editie van het Kennisevent EGG.

Kenniscentrum Sport & Bewegen

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis over sport en bewegen uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Voor het thema esports, gaming en gamification werken we nauw samen met EGG-organisaties, onderzoeksinstellingen en de professionals en beleidsmakers uit het sport- en beweegwerkveld. Begin dit jaar introduceerden we het ebook Esports. Kenniscentrum Sport & Bewegen is als kennispartner verantwoordelijk voor het inhoudelijk programma en de algemene organisatie.

Contactpersoon:
Dion Bulkens
dion.bulkens@kenniscentrumsportenbewegen.nl

KenniscentrumSB-RGB.png

EsportsX

EsportsX is een jaarlijks terugkerende conferentie voor esports en gaming in Ahoy. EsportsX is bedoeld voor marketingmanagers, beleidsmedewerkers of commercieel managers. De afgelopen jaren waren sprekers van organisaties zoals Twitch, Ajax, McLaren Racing, McDonalds, Gemeente Rotterdam, 433, Formule 1 en Walt Disney aanwezig! Vanuit haar expertise werkt EsportsX samen op marketing- en communicatiegebied met de projectgroep van Kennisevent EGG.

Contactpersoon:
Robin Sweegers
robinsweegers@techonomy.nl

Tekengebied 1.png

Gelderse Sport Federatie

Bij de Gelderse Sport Federatie (GSF) geloven dat je door fit en vitaal te zijn een gezonder en plezieriger leven leidt. Wij motiveren daarom zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen, zodat iedereen mee kan doen. Nieuwe ontwikkelingen zoals esports, gaming en gamification bieden hiervoor nieuwe kansen. Wij geloven dat EGG door haar aantrekkingskracht kan leiden tot meer beweging en een gezonde(re) leefstijl. GSF is founding partner van het Kennisevent EGG, en ondersteund dit initiatief.

GSF_Logo_RGB.png

Ondersteunende partners van Kennisevent EGG: